söndag 17 juli 2016

TURKISKA SAAB & ERDOGAN...

16/10-2015 så köpte Erdogan rätten att få bygga en Turkisk bilmodell baserat på SAAB 9-3, Och elbilsbolaget NEVS skulle hjälpa Erdogan att utveckla den bilmodellen.

Nu är det så här SAAB bilen har stått för demokrati och hederlighet och en billig men bra bil som även låginkomsttagaren ska ha råd att köpa. Och med tanke att Erdogan måste med sina gemensamma vänner värna och skydda det dom tagit från Turkiska staten så måste dom ju skapa en bild att alla som talar illa om honom och hur han tillskansat sig en hel del till sin familj på befolkningens bekostnad hotar landet Turkiet. Och för att kunna behålla allt vad han och hans familj skaffat under bordet så att säga måste dom ju muta övriga personer in statens ledning så som Ryssland, Syrien, Egypten, Libanon, Irak för att nämna några länder med djup och allvarlig korruptionskultur. Och han sa nu är denna bilmodell min, men sen insåg han att gjorde en tabbe där och ändrade till bilmodellen ska bli Turkiska statens företag. 

Men dom politiska manövrar han hittills har gjort visar mer det raka motsatta. Så den SVENSKA SAABEN har blivit allt annat än SVENSK sen den ägde av AMERIKANARNA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar