torsdag 7 juli 2016

USA & RYSSLANDS FRAMTIDA ROLLER....

Då man ser Oliver Stones film Usa enligt Oliver Stone så inser man att dom är inte dom bästa att vara på det demokratiska och hjälper inte nödställda länder utan att se till att dom får betalt i naturtillgångar och på det sättet trygga egna landets inkomster men dränera och cementera fattigdomen i det land dom egentligen ska hjälpa att stå på egna ben ekonomiskt.

Usa och George Bush junior med  Afghanistan var ett talande exempel. Och då det gäller Ryssland så har vi Ukraina och då har jag i åtanke mest nordöstra Ukraina där det handlar om att några ryska oligarker som har sina fabriker där inte vill betala Ukraina skatter och dom avgifter som tillkommer i Ukraina såväl som Ryssland.

Att Vladimir Putin inte lärt sig av Stalins misstag är jag förundrad över. För Vladimir Putin och hans kompisar har tyvärr också som George Bush junior blandat ihop sina privata affärer med dom statliga. För att hata Usa så mycket har dom exakt kopierat av Usas elitpolitiker ganska så mycket.

Sen då det gäller Usa och möjlig president Donald Trump kan man nog sätta ett frågetecken och som trolig möjlighet att Trump kopierar Bush sätt att blanda in sitt privata affärsimperium med dom statliga affärsangelägenheterna precis som väljarna inte vill kommande president ska styra USA.

Sen inser man också att vi i Europa måste bygga upp i våra länder en bättre militärsektor med ordinära vapen. Och Europas länder samarbetar även utan NATO då det gäller vårt Europa och inte vara så beroende av USA framöver. 
För om vi börjar tänka mer enat men mer gemensamt i den militära sektorn kan vi försvara oss. Om fortfarande USA lever efter Bushmantrat vill ni ha våran hjälp så betala för det i era mineraltillgångar.

Sen är det ju frågan för elitpolitikerna i våra länder vill väljarna att USA och RYSSLAND ska få fortsätta styra över våra länder dom har gjort sen 1940-talet. För det är ju faktiskt så att väljarna (befolkningen) har valt politikerna och inte politikerna valt väljarna.
Så en bifogad diskussion i vår värld är vilken roll och makt ska USA och RYSSLAND ska i FN och FN:s säkerhetsråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar