måndag 4 juli 2016

NRA I USA...

Att NRA är en flexibel organisation utan moraliska skrupler står klart efter det man sett i dokumentären Guned down: nedskjuten på svenska.

Då demokraterna ville ha strikta lagar då betalade man republikanska politiker i Washington DC och nu då republikanerna ville ha striktare vapenlagar så sponsrade NRA demokraterna. Man kan säga att NRA är en otrogen hora som organisation som hoppar i säng med det politiska block som gynnar vapentillverkarnas plånböcker och det går före all mänskligt liv. Det är konstigt att NRA inte förespråkar att barn från 12 år har rätt att bära vapen för att skydda sig mot vuxna beväpnade galningar, men dom vapentokiga nördarna kommer snart på att köpa politiker får att få igenom den lagen också. Allt kan ju köpa med pengar i maktens korridorer i USA. Det är ju Donald Trump ett levande bevis på.  

Och om ni vill se dokumentären jag pratat om så har jag Twittrat på mitt Twitter. Eller för svenskar så finns den på svt.se/kunskapskanalen play under dokumentär.

Vem behöver fiender i USA då den största fienden är dom kortsynta men profittänkande NRA som inte har några betänkligheter att gå emot större delen av väljarna i USA. 
DAESH är inte största hotet mot det amerikanska folket det är den blint lojala NRA ledningen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar