fredag 22 juli 2016

USA'S KÄRNVAPEN I EUROPA ELLER INTE...

Donald Trumps sista uttalande gällande NATO så om nåt land i Europa skulle bli attackerad av Ryssland så kommer USA att hjälpa NATO-allierade som fullföljer sina åtaganden mot USA. Alltså ska ni ha hjälp av Trump och amerikanska staten så hosta upp pengar eller nåt av ländernas mineraltillgångar som betalning. (Liknande Afghanistan George Bush gjorde då han gav bistånd med att bekämpa talibanerna)

Så då tycker man att USA'S försvarsdepartement kan börja plocka ner kärnvapenmissilerna som dom har placerat mot gränsen till Ryssland i omgivande länder som i grunden vilar på ett politiskt beslut sen 1956. För det ska vara 50-50 och inte ett ensidigt avtal då man får hjälp eller assistans av USA. För enligt dom är det okej att göra ett fattigt land permanent fattigt och förvandla bistånd till en ensidig vinst för amerikanska staten och landet i fråga till en permanent bidragssökande u-land som måste av ekonomiska skäl följa USA'S ekonompolitiska önskningar i FN.

Samtidigt som han fördömer Bush och Clinton axlar han sättet att driva USA från männen Bush och Dick Cheney, det tycker jag är dubbelmoral.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar