lördag 23 juli 2016

TERRORCELLER...

I och med att terrorgrupperna skickar sina hjärntvättade ungdomar att utföra dessa dåd utan handlingar tillsammans med flyktingarna visar att vi måste nu föra in i praxis att dom måste ha id-handlingar för att komma in i våra länder. 

Och från dom länder dom kommer ifrån måste för sin egen säkerhet också införa att ordna id-handlingar för dom som är på flykt. Att dom länder som nu tar emot dessa i första anhalten måste snabbt få hjälp med att bygga upp ett id-system utan korruption förstås. för våra säkerhetstjänster har ju kollen på vilka som är med i olika terrorgrupper i och med att våra länder säkerhetspoliser samarbetar så pass bra. Så förutom att skydda oss själva mot dessa destruktiva grupperingar så skyddas flyktingarna också som inte faller för terrorgruppernas påtryckningar.

Sen nu kommer president Erdogan och Turkiet bli ett problem i och med att han gör samma sorts utrensning som al-Assad gör för att på det sättet på kort sikt säkra sin maktposition och det han tagit från turkiska staten. Men vi demokratiska länderna kommer inte att bryta mot dom mänskliga rättigheterna eller FN konvektionen för hans skulle även om han skulle försöka använda flyktingarna mot EU ,FN och USA. Men det kraftfullaste slagträet för att hålla Erdogan med fötterna på jorden är att med dom maniska inriktningen han valt nu så försvårar han affärsrelationerna med demokratiska länderna han gör affärer med. Och som alla vet money walks money talks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar