torsdag 4 oktober 2018

KREML ELITENS VÄGVAL...


Okej, först dricka te med en före detta KGB agent och förgifta han med plutonium, person nummer 1. Och nu nummer 2. Sen annektera Krim och invadera nordöstra Ukraina med pro-ryska rebeller och förse dom med ryska maffians heroin , kokain och marijuana och dessa personer med högteknologiska militärklassade vapen. Som i drogade och alkoholrus skjuter ner MH17. Sen i Ukraina kidnappar flickor 14-19 år och drogar dom för sedan tvinga dom till prostitution. Sen hjälper Donald Trump med lån och propaganda maskin med trollfabriker.

Försöker och också påverka med troll från trollfabriken i Sankt Petersburg i olika val i Europa med dataintrång. I Tyskland har oligark köpt statsbyggnader med stulna pengar från ryska staten för 1,2 miljarder €. I Storbritannien har Alisher Usmanov köp stora offentliga byggnader för ett par miljarder € som är stulna från ryska staten. Sen i en rad olika europeiska länder har uppåt 900 mångmiljardärer köpt och byggt palats för över 1 biljon € med stulna statspengar. 

Rysk makt elit delar nu med Kim Jong-Un vinsterna från handeln med utrotningshotade djur, inklusive har det nu upptäckts även den ryska vilddjursfaunan står nu också för en del av oligarkernas pengar dom bränner på extrema lyxprodukter. Dom är mer intresserade av att dränera statskassan på pengar och vattna ur sina produkter i sina företag för att på det sättet plocka in ytligare pengar som dom förbrukar med expressfart på mer extrema lyxprodukter. Som pricken över i, så har dom manliga Duma politiker beroende av kokain/heroin för att lättare kunna styra vad politikerna ska tala och fatta för beslut. Och dessa missbrukande politiker använder sina vuxna barn som drogkurirer, kokain i kondom stoppat in i kropp.

   
Alltså, dom har gjort olaga intrång i val, företagsverksamhet och polisutredning kring MH17, ja listan kan göras lång. Då undrar man när fan ska olika länders regeringar sätta ner foten och utvisa dessa kriminella oligarker ?? För det är inte förrän några länder sätter ner foten och utvisar tillbaka till Ryssland dom kommer till insikt att det är bästa beslutet för dom själva. Eller tjänar man för mycket pengar på dom extrem rika ryska oligarkerna så man vill inte sätta nån gräns.

Sen tror ju ingen på det ständiga pratet från ministrar och ryska börsnoterade företagsledare då som säger: tro på oss, ni kan lita fullständigt på oss som affärspartners. Då syftar jag på den österrikiska medborgaren som Rurals ledning putade ut genom ett fönster några kilometer från Kreml. Och vad får dom att tro dom har någon som helst trovärdighet efter allt detta summerat under 19 år.

Man tänker...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar