söndag 28 oktober 2018

TRUMP vs HITLER...

Om man ser på Trump objektivt på det sätt han talar till sina anhängare. Först har han förtalare, personer som eldar upp publiken så dom är färdigkokta till Donald kommer in på scen.

Sen skapar oppositionen till ondskefulla demoner som vill Trumps anhängare illa och försämra hans rykte. Och på det sättet sätter sig över sina anhängare och gör dom till sina underlydande lojala anhängare. Och med att hans anhängare skriker aggressivt medjakande till vad Trump säger, känner han sig bekräftad och mäktig. Och då får han och hans mentor Steve Bannon olja på sina reaktorer. För nu är Steve Bannon här i Europa och vill skapa mer extrema personer som Trump.

Ser man gamla filmer med Adolf Hitlers tal och sätt att hantera sina åhörare ser man likheterna. För om man tänker efter så skulle Hitler leva nu skulle han göra som Steve Bannon och Donald Trump gör. För dom för en ideologi som kommer att resultera i samma ekonomiska resultat som Hitlers tid gjorde i Tyskland och Europa.

Så egentligen borde vi tacka dom för att dom lånar ut sin familjs namn och familjer och sina anhängare som medspelare till att personifiera Hitlers ideologi till dagens ljus. För att påminna oss om vad vi inte ska gå tillbaka till. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar