torsdag 18 oktober 2018

RYSSLAND TALAR FÖR KÄRNVAPENKRIG...

Samma dag Putin sitter och säger detta: -Om Ryssland skulle bli angripen av annan militär makt skulle Ryssland besvara med kärnvapen. Och göra slut på jorden. Dom skulle komma till himlen  och övriga skulle inte.

En sak är klar Vladimir Putin älskar inte sina barnbarn, för då skulle han inte yttra sådana saker inför publik och internationell media.

Och så sker detta i Ryssland : Och att om man anser Krim tillhör Ryssland och detta massmord på 20 elever skett av elev med militärklassad k-pist skulle etiskt korrekt Vladimir Putin farit dit beklagat sorgen och visat att Kreml känner deltagande för dom sörjande. Och inse att deras militära skolor där man lär små barn hantera militära k-pist, pistoler, minor, handgranater och hata utlänningar, att se utlänningar som hot mot Ryssland och har total vapenanarki att det var en tidsfråga när ungdom skulle använda skjutvapen. Dagen före hade han själv som civilperson han är varit och köpt skott till sin k-pist i butik på Krim.

Såg bild på döda unga mannen, han hade 2 knivstick på sidan vid armhålan och ett knivstick i huvudet bakom örat. Så det tyder på att nån i matsalen stoppad ytligare massmord i matsalen. Fast polisen säger han sköt sig själv med hagelbössa under hakan. Han hade sin haka intakt.

Sen säger Ramzan Kadyrov Tjetjenska ledaren han hade all rätt att döda 28 poliser december 2014, att Putin kommer inte bestraffa honom, inför övriga Tjetjeniens ledning. 

Det är en tragisk destruktiv dödlig utveckling med total vapenanarki som nu råder i Ryssland. Som utländsk investerare löper man stor risk att bli mördad av någon ungdom från Kremls militära skolor som har egna  militärklassade vapen att använda om dom känner för det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar