onsdag 17 oktober 2018

RYSSLANDS VAPENLAGAR...

Ryssland har i och för sig vapenlagar, men bara på papperet. Det finns bilar med inmonterade vapenställ i bilarna som kör runt i Ryssland , som gör det lättare att nå vapnet då man blir hotat av kriminell konkurrent, men det är överklassen och kriminella personer, korrupta fångvaktare.

6 stycken minderåriga barn har omkommit i Moskva i skottlossningar mellan kriminella gäng sen januari 2018. Så det var bara en tidsfråga när masskjutning skulle hända.

Vapenlicens, där polis kollar och verifierar bildmässigt att ägare till vapen har vapenskåp med lås och ammunition i separat skåp med lås och att detta gäller alla som har vapen. Och dom som inte har vapenlicens åtalas med fängelsedom, oavsett samhällsklass dom tillhör.

Sen inte att Kreml eliten låter MAFFIAN få vara med att försvaga Rysslands vapenlagar med att maffian gör utvalda Duma politiker till drogmissbrukare som deras marionetter som går maffians begär till mötes med att försämra lagar och tryggheten för befolkning med meningslösa betydelselösa vapenlagar, korrupt polis som hellre jobbar med maffian då dom får dålig lön.

Kreml elitens oligark drömvärld håller på dödligt rasa samman, dödligt i Kreml elitens nazistnäste Krim, med ryska nazist militär och märkta av Putins kriminella Nattens Vargar misär och anarki dom lämnat efter sig.

Det är dags att Kreml eliten skärper, verkligen skärper vapenlagarna på riktigt och sluta tala sagor och oligarkdrömmar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar