söndag 28 oktober 2018

POLEN UT UR EU...

Alltså regeringspartiet PIS som med polska kyrkan leder och styr landet med gud och kyrkans makt som slagträ mot övriga Polens medborgare som vill ha demokrati.

Folket i PIS ser utländska företag i Polen som aggressiva inkräktare och endast PIS och polska kyrkan kan befria Polens befolkningen från dessa utländska fiender. Så PIS alltså regeringen med stöd av kyrkan har startat att beväpna och utbilda barn även vuxna civila med militärklassade vapen att försvara sig med vapen mot utländska inkräktare.


Alltså här uppstår en ryskt totalitärt samhällsutveckling. Precis som i vissa polackers hat mot Ryssland kopierar dom Kreml eliten med civila militära grupper med skarpa militärklassade vapen, med guds välsignelse och PIS stöd.

PIS och Polska kyrkan tror jag ska få stå på egna ben, för den fas nu dom går igenom måste tyvärr Polen gå igenom. För PIS ledare tillsammans med kyrkan och dess ledare som nu är 100 MÄN som tillhör POLENS RIKASTE. Blir dom personer som ska få Polen ekonomiskt på fötter utan EU och EUs ideologiska värderingar liksom utan pengarna som man får då man som demokratiskt land får sin del av kakan.

Med den aggressiva ideologi som nu utspelar sig i Polen så undviker man som uppfinnare eller företagare att tänka på att etablera företagsproduktion i Polen. Utan låta Polens 100 rikaste män ekonomiskt frälsa Polen aktivt och verkligt till det utlovade ekonomiskt välmående Polen som nu predikas om. Som utomstående företagare undviker man Polen om man är rädd om sitt liv.

Så att investera i Polen...


Så vi har nu ett ytligare land på världens karta med ledare som har i okunskap en uppgift att lära oss övriga den sorts ideologi och värderingar som Hitler bland annat försökte med och som nu polska PIS försöker göra POLSKT. Precis som Orban i UNGERN också försöker göra till sin ungerska version. Så se och lär av dom män som lånar ut sitt familjs namn till att lära oss vad vi i framtiden ska undvika.

Man kan inte annat än önska dessa polska gubbar lycka till, med ytligare sällskap som Trump.

Det är ett gäng med olika karaktärer...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar