onsdag 10 oktober 2018

SVERIGE & EU POLITIKEN...

Att Centern, Liberalerna inte ville samarbeta med SD var ju redan känt. Men att KD gjort en tvärvändning och inte ska samarbeta med M och SD är ju som att fega ur.

Om KD och M samarbetar så får ju Sd mer ministerposter. Om Centern, Liberalerna, KD och M tillsammans styr får ju SD endast posterna för migrationen som över 1 miljon väljare valt och sjukvården. SD är ju flexibel på sjukvården och kommer anpassa sjukvårdspolitiken till Alinansens.

Att SD får fler ministerposter är inte direkt önskvärt av näringslivet, men blir tyvärr verklighet om Centern och Liberalerna sviker näringslivet. 

Sen kommer man ju hålla ett öga på ITALIEN där populistiskt parti styr och dominerar. Att italienska bankerna 2019 kommer får det svettigt och att det blir som en dominoeffekt för övriga världen hänger också ihop med handelskriget mellan USA och Kina. Att höjda räntor kommer 2019 i en rad olika länder också i Sverige är givet. Och vissa länder som har lån i USA dollar kommer ha knivigt att kunna betala statslånen, beroende hur USA dollarn ligger gentemot landets valuta och €.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar