fredag 19 oktober 2018

PUTINS KÄRNVAPENKRIG...

Det är nog dags att ta upp effekter av extremt hög radioaktiv strålning. Det blev faktabelagt i USA men nertystat av Japanska regering tillsammans med amerikanska regeringen.

I och med att stålet och cementen runt kärnreaktorn smält ner och lämnat det inre extremt radioaktiva för öppen ridå så blev valar, späckhuggare och bläckfiskar överdoserad kan man säga. Dessa djurkadaver hamnade på USAS västkust och Sydamerikas västkust. I USA då djurkadavren nådde strand och folk skulle hjälpa dessa djur ut i havet igen, så då dom la händerna på djurkropparna föll köttet isär i strimlor. Statliga forskare blev till viss del glada, nu visste dom hur hög strålningsdos djur kunde ta emot innan köttet förintas av extrem strålning. Då ansågs det bli lättare räkna ut hur mycket människokropparna tål.

Tjernobyl och Fukushima bland annat har det blivit mer dokumenterat i olika länder som också ha blivit negativ påverkade dessa olyckor Tjernobyl av överhettning. Och Fukushima av jordbävningar även i dessa dagar inte bara 2011.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar