måndag 29 augusti 2016

BRA SAMMANFATTNING FÖR SYRIEN...

Det finns ett uttryck ju fler kockar ju sämre soppa. Det kan man säga för Syrien just nu. En general inom Syriska armen sa: -man vet inte vem som bombar vem längre.

På marken måste det verka ett helvetes kaos så man förstår. Men Usa med sina allierade fokusera att bomba ut terrorgrupper med hjälp av kurdernas militära grupp på marken. al-Assad och Putin gör 2 flugor i en smäll så att säga att bomba obeväpnade civila befolkningen på oppositionens sida som han ser som potentiellt hot och terrorgrupperna.Och Putin går med att bomba ut oppositionens befolkning för han tror det stärker hans möjligheter att bli en maktfaktor med Syrien som utgångsbas.  Och Turkiets president lovat Putin att hjälpa i kampen mot terrorgrupperna i Syrien men i verkligheten vill han inte att kurderna ska ha vapen överhuvudtaget för han ser det som ett hot mot hans maktposition i Turkiet.
Och Putin har genom åren i Ryssland gjort rensning av potentiella hot för att stärka sin maktposition i Ryssland mest fängsla folk,tystat media och journalister.
Och Usa har fokusering att Bush klanen ska få tillbaka sin olja och kontrollen över den.

Så om man tycker det är ett kaos därnere så är det helt rätt. För alla inblandande har en dolt målsättning utifrån vad dom själva vinner i fråga om makt i dessa krigshärjade länder. Precis ett drömställe för diverse ljusskygga terrorgrupper att frodas i. Och med att Ryssland och USA envist håller fast i sina målsättningar på vem som får vara herre över dessa arabiska ledare med sin olja.

Undra inte på om det uppstår motsättningar mellan folkgrupperna i dessa länder, grogrunden för det ger Ryssland och USA tillsammans. Skapad epidemi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar