fredag 5 augusti 2016

USA OCH RYSSLANDS FARLIGA BETEENDE...

Då man sett man sett Oliver Stones dokumentär JFK, Chrusjtjov och bomben. 

Alltså först så släppte USA bomben över Hiroshima och sen några år senare gjorde RYSSLAND ett kärnvapenbomb test som var 5000 gånger Hiroshima bomben. Och det testet har påverkat dom boende i det området där det en gång sprängdes. För man inser 5000 gånger Hiroshima bomben, att YTAN där Chrusjtjov sprängde den ryska kärnvapenbomben måste också ha varit betydligt mycket större än ytan för Hiroshima bomben.

Sen nu 2000-talet så börjar Putin rusta upp sin kärnvapenarsenal och med dom effekter deras bomb hade under Chrusjtjov tid sprängt borde det har varit en jäkligt dyr läropenning som säkert många av den ryska befolkningen betalar med sin hälsa och nu till det konsekvenserna av Fukushima katastrofen som pågår. 
Man frågar sig med detta perspektiv HUR TÄNKER RYSKA REGERINGEN EGENTLIGEN ? För nu vet vi i dag att urangruvors avfallsdammar precis som ordinära gruvor läcker ut i vattendrag, sjöar och älvar där vi människor fiskar, badar och har vårat dricksvatten.

Sen efter miljömötet i Paris där man lovade dyrt och hederligt att man nu skulle i verkligheten börja jobba för bättre och mer miljövänlig vapen och elproduktion. Och till miljövänlig elproduktion och vapensektor hör inte KÄRNVAPEN och KÄRNKRAFTSVERK och GAS som till exempel Gazprom säljer.Men gas är ju också vanlig i England , Usa och Tyskland för att nämna några.

Så nu borde både USA och RYSSLAND ställa om sina oljebolag och gasföretag men även urangruvornas bolag för då blir man också mer trovärdig i sina uttalanden om att man går över till mer miljövänligt.

Och så länge Ryssland och USA strider om makten i arabvärlden och vem som ska styra dessa länder och få kontrollen över deras naturtillgångar, ja då kommer terrorgrupperna vara ett givet faktum som rör om destruktivt i grytan. Det var USA som började med att styra som en diktator och placera sina lakejer i dom länderna man vill ha under sin kontroll. Och resultatet blev och blir katastrofala. Nu kör Ryssland och Putin samma driv vilket kommer att kosta ryska staten både miljömässigt och ekonomiskt för flera generationer framåt.

USA och RYSSLAND är som 2 stora björnhannar i en porslinsbutik. Rädd är man inte det är ett passerat stadium man ser dom ibland gällande militära sektorn som ett par irriterande getingar. Och vi som är smarta men effektiva och har ordinära vapen har mer trovärdighet och mer produktiva konflikter än USA och RYSSLAND.

Om man kunde skulle man vilja sparka både den amerikanska och dom ryska krigs sporrarna i rumpan ner i ett iskallt vattenbad i förhoppning att dom kommer ur sitt prestigebegär.

För i sluten sa Chrusjtjov och John F Kennedy att deras misstag som dom gjorde skulle inte upprepas, det önskade dom mest av allt. Men tyvärr deras önskning har tyvärr blivit om intet utan deras farhågor har besannats på mänsklighetens bekostnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar