söndag 28 augusti 2016

TRUMP'S ANKLAGAELSER MOT HILLARY...

Att Trump anklagar Hilary Clinton för att vara kriminell är faktiskt absurt.

Då från hans politiska sida fanns pojkarna George Bush som blev presidenter och gynnade sina egna oljebolag för öppen ridå.

Då Bill Clinton avgick så hade amerikanska statens kassa överskott och då George W Bush avgick hade USA'S statskassa världens största statsskuld och fortfarande har

Problemet med USA'S politiska system är det är kapitalistisk demokrati, det blir en politisk agenda endast utifrån dom har har pengar som kan betala dom politiska delegaterna i Washington DC.  En politisk demokrati som har en demokratisk ryggrad där dom politiska partierna får en statligt grundbidrag efter hur många väljare dom har och sen ökar med tiden och väljare. Det gör att politiker också väljer bort att mutas till följa odemokratiska korrupta banor. I och med att man som i Sverige förlorar sin politiska position i parlamentet om man begått korruption så är våra politiker inte lika benägna till korruption. Sen har vi ju ett antal journalister som ser till att multinationella bolag och politiker håller sig laglydig. Så det blir en balans som i längden är nyttig och produktiv. Men som stärker väljarnas och dom anställda och som skapar mer stabilitet i våra politiska demokratiska länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar