torsdag 25 augusti 2016

NÄ NU USA OCH RYSSLAND !!...

Att Usas vicepresident Biden fördömer Nordstream 2 det förstår jag. Men snacka om klavertramp om något. Dom har nu i ett flertal europeiska länder placerat ut kärnbestyckade missiler även nu det ökande politiska kaoset i Turkiet där dom placerat  50 kärnbestyckade missiler som dom hyr av Turkiets president. Med ett land som nu är fokuserat på att klanen Erdogan ska få total kontroll över hela Turkiet. För att nu har ju makteliten som styr Usa med sina vapenfabriker bestämt nu ska dom sätta Ryssland på plats och få bort dom ekonomdestruktiva oligarkerna. Usa ser sig som enda NATO landet som kan lösa det. Precis som i Panama, Afghanistan, Irak eller som den gången då Obama med republikanernas politiker tryckte på med Bush för att Bush klanen skulle få tillbaka kontrollen över oljan i Irak gav DAESH 3 kemiska missiler.

Jag kan inte svara varför Vladimir Putin gör samma misstag som Usa gjort genom åren med att kontrollera och manipulera andra länder att följa sitt land elitpolitikers önskningar med att sponsra sina egna ledare att styra andra länder som passar USAS vapenindustrins vd:ar. Dom gjorde likadant under Hitlers tid man tycker ju att man ska lära från från historien och inte återupprepa dom. Men nu som verkligheten är så som verkligheten är har vi runt om i världen amerikanska kärnbestyckade missiler riktade mot Ryssland och Kina. 

Att dom nuvarande oligarkerna gjort hälsofarliga blunders som kostat och kostar ryska medborgare livet. Det får helt enkelt Vladimir Putin och hans gamla KGB kompisars barn ta för vad deras fäder lämnar för arv till sina barn. Men om jag varit deras barn hade det sort arv som dom nu lämnar, gjort mig flygförbannad bokstavligt talat. Och att Putin med den ökade kärnvapenarsenalen  också får mer uran avfall bland befolkningen runt Rysslands urangruvor ha cancer som denna man har från utsläpp från fabriken där kärnbestyckade missiler tillverkas.Och att dom år 2000 släppte ut 800 liter högradioaktivt vatten mitt i samhället med fotat pågående konsekvenser för den ryska befolkningen.

Stora delar av EU ländernas väljare har inte godkänt kärnvapenbestyckade missiler på sina bakgårdar. Då vi har gått med för att motverka och bli mer miljövänliga så blir USAS och RYSSLANDS politiker mer som lögnare som fyller sina egna privata och sina företagsplånböcker och offrar övriga befolkningens hälsa och livsmiljö. För dom kan ju köpa sig en plats på en ny planet där dom kommer att köra en repris av vad dom gjort på jorden. Vi har haft både Ryssland med sin kärnvapenbomb som sprängdes efter att USA sprängde Hiroshimabomben.

När ska dessa förbaskade fanatiska elit politiker med enorma förmögenheter komma ur sin guldbubbla och inse att dom kommer att skapa med terrorgruppernas assistans det eviga kriget där deras arv till kommande generationer får en förgiftad och sönderbombad jord, trotts deras eviga löften sen dom är sagda gör i verkligheten det motsatta. 

Det är som Oliver Stone visar i sin dokumentär jag Twittrat George W Bush och Terrorn. Men man inser att då Putin då han intog Ukraina tänkte han som USAS elitpolitiker och tror att han inte drar till sig islamisternas ilska då det är en del av Ukrainas befolkning och 1/3 av Ryssland som är islamister som följer DAESH tolkning av Koranen. Bland annat Ramzav Kadyrov Tjetjeniens ledare men som även hjälper med sin hårdföre militär Putin i nordöstra Ukraina, men som har också sikte att bli förste islamiska ryska presidenten nånsin med ännu hårdare nypor än nu Putin har.

Jag är utless på länder som försöker kontrollera arabländerna och övriga världen för hittills har det bara skapat mer krig och dödligt konflikter mellan folkgrupper och länder. Och nu åter igen byggs denna destruktiva maniska kontrollgiriga stater upp samma beteende RYSSLAND och USA. Fortsätter dom ännu 2016 och kommande åren framöver tycker jag dom får exakt vad dom förtjänar från dessa islamiska terrorgrupper som tröttnat på diktaturländerna USA och RYSSLAND. 

Sen hoppas jag att Frankrike lär sig av Rysslands och Usas återupprepande misstag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar