måndag 29 augusti 2016

MAKTHUNGER OM ARAB REGIONEN...

Såg en dokumentär där man får se hur det är att fly från krigets Syrien. Eftersom som jag såg hur obeväpnade människor sålde allt vad dom ägde för att överleva. 

Vi har al-Assad och Putin som samtidigt som man attackerar terrorgrupperna så tar man och bombar ut obeväpnad befolkning. Till detta ska också läggas DAESH grupperingarna som nu har blivit några stycken, men även andra kriminella grupperingar som rånar,hotar och våldtar. Sen har vi på detta också krypskyttar från al-Assad's arme, DAESH och flera andra terrorgrupper i dom utbombade städerna och halvt utbombade städerna.Och som pricken över i:et så har vi Turkiets president som hatar anser sig rätt att döda varje medlem i YPG. Som ger full handlingsfrihet för DAESH och deras fort i nordöstra Syrien nära Iraks gräns.

Då jag såg hela första delen av dokumentären hur det är att fly från krig och terror så fick jag en mycket stark mörk känsla för USA och RYSSLAND att detta kommer dom att få betala ganska dyrt om dom fortsätter samma destruktiva bana. Att terrorgrupperna dom fega kräken använder obeväpnade som slagpåsar och sköldar mot NATO trupper som försöker bekämpa dom. Sätter lagen om mänskliga rättigheter ur spel. För tyvärr kommer dom fega kräken terrorgrupperna att få med sig oskyldiga civila då NATO trupper attackerar dom. 
Så faktiskt det är skapat av terrorgrupperna men vad som inte är skapat av terrorgrupperna är striden mellan Usa och Ryssland över makten om regionen. Den stridande konflikten mellan Ryssland och Usa om makten över arab regionen kommer att cementera fortsatta terrorgrupper. 

USA'S och RYSSLANDS makthunger över arab regionen kommer att få Ryssland och Usa att betala det ultimata priset. Men tyvärr även ekonomiskt negativt påverkar EU länder för decennier framåt. Ryssland och Usa har gjort en pakt med djävulen kan man säga som kommer att fräta sönder länderna inifrån. Varför kan inte länderna i arab regionen få vara sina egna herrar ? Eller tycker ryssar och amerikanarna att araber har ett lägre värde så dom måste styra dessa länder ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar