måndag 1 augusti 2016

ERDOGANS KRAV PÅ EU...

Att Erdogan ställer krav om att turkiska medborgare ska få fritt tillträde till EU länder under rådande omständigheter reser varningsflagg.

Med tanke att han även försöker styra turkarnas åsikter i andra länder och därmed jag upp stämningen mellan dom turkiska folkgrupperna i våra länder visar mer på hur förblindad maktfullkomlig han har blivit. Till och med mer än Vladimir Putin.

Vill han att hans mest lojala anhängare ska få fritt tillträde till våra demokratiska länder där hans hans maniska anhängare hota dom turkiska delen av befolkningen flytt från Turkiet för att dom inte tycker och tänker som Erdogan. Nu gäller det för våra demokratiska regeringar att visa en skarp gräns för vad vi tillåter Erdogan ställa för krav. Visst skulle han använda mot EU flyktingarna men om han släpper dom fri så förlorar han stora affärspartners så det vore ointelligent ur affärssynvinkel att verkställa hotet mot EU länderna.
Då det gäller USA och den flygbas som USA använder i kriget mot DAESH, Al Qaida och övriga terrorgrupper så vore det mer ur strategisk synvinkel dåligt att ställa till problem för USA'S militär på den turkiska flygbasen.

Tillbaka till Erdogans anhängare i våra demokratiska länder tycker dom att Erdogan är så positiv och bra landsledare tycker jag dom ska flytta tillbaka till Turkiet och inte ta Turkiets politiska inre konflikter till dom länder många turkar har flytt till för demokrati. Och inte dra in andra länder som lever demokratiskt och har yttrande frihet.Men att flytta Erdogans egensinniga agenda för att göra sig totalt maktfullkomlig och som ett hot vars än dom turkar flytt för att kunna ha sina egna åsikter än Erdogans har visat att Erdogan kommer att försöka dominera övriga länder även i affärer, tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar