onsdag 17 augusti 2016

RYSSLANDS TOTALA LOJALITET TILL al-ASSAD...

Att oskyldiga barn hamnar i skottlinjen då det är frågan om krig, kan väl ingen säga emot. Men jag undrar hur kan man etiskt vara så gränslös i sin lojalitet till Bashar al-Assad att man går med på att totalt eliminera befolkningen som är kvar i Syrien. Och som Bashar känner sig hotad av.

Att terrorgrupperna som Al Qaida, DAESH och andra terrorgrupper gärna använder barn och civila som mänskliga sköldar är inget nytt nu för tiden. Men att NATO länder visar sin totala saknad av etiska gränser hur långt man går att politiskt och affärsmässigt ta över ett land. 

Och där tyvärr har mest aktiv har varit USA, Ryssland och Frankrike. Men hoppas att USA och Ryssland i första hand lärt av gamla misstag inte fortsätter i gamla hjulspår.

För man förstår att al-Assad passar på att slå 2 flugor i en smäll, med att samtidigt som han och Putin bekämpar terrorgrupper så passar dom på att radera ut såna personer som al-Assad ser som ett potentiellt hot mot hans och hans sons fortsatta styre. Vilket gör att Putin förlorar förtroende i vad han säger sig göra och inte göra. Som det är nu tror vi det värsta och fientlig rysk aggressivitet mot omgivande länder för att Ryssland ska få igenom sin ekonompolitiska agenda. Och det gör att vi tror det värsta om Ryssland som tyvärr ibland blir verklighet och ibland visar att på vissa saker så gör han som han säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar