tisdag 23 augusti 2016

RYSSLANDS UTESLUTNING FRÅN PARA OLYMPICS...

Att Rysslands regering inte berättar sin inblandning i då man dopat sina idrottare för man kände sig tvungen av prestige för att vinna så många guldmedaljer som möjligt, för sina medborgare och står för sina handlingar.

Denna krigshets som nu pågår i statlig rysk media tar dom steget mot ett kärnvapenkrig befolkningen vill till varje pris undvika. Men ledningen anser sig tvungen avleda uppmärksamheten från korruption inom militären som dom nu rensat upp inom. Men att ryska militären förskingrat massa miljarder från upprustning av fastigheter och fartyg är en spegelbild av hur Putin och hans närmaste vänner tänker och agerar, tyvärr. För att få större trovärdighet då man ska bekämpa korruption ska ledningen dom som delade med Putin upp dom statliga bolagen mellan sig och är är idag Rysslands rikaste OLIGARKER (dom som tillskansat sig olagligt företag och pengar från staten) också börja göra bot för sina olagliga aktiviteter med att återlämna 80% av vad dom tagit för att få någon som helst trovärdighet bland befolkningen och omgivande länder.

Sen har faktiskt man kunnat låta dom inte dopade deltagarna komma till para olympics. Och på annat sätt straffa ledningen för att dom medverkat i att dopa elitidrottarna som hade svidit bättre. Men sen är det ett allvarligt svaghetstecken att man måste köra så stenhård propaganda i ryska medier så som ett brev på posten kommer medborgare att bli aggressiva mot utländska företagare vilket gör Ryssland till ett inte så attraktivt land att ha och driva företag i för utländska investerare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar