torsdag 4 augusti 2016

RYSSLAND I SYRIEN...

Att Rysslands blinda lojalitet med al-Assad och hjälper honom att bomba ut oppositionens befolkning från landet har ett ensidigt synvinkel som är kontraproduktivt. Det skapar bättre läge för att mer etablera ytligare kriminella grupperingar som är emot al-Assad. Det är 90% av dom olika länderna där nu en rad olika terrorgrupper etablerat sig och där kan vi även räkna in Turkiet.

Sen har ju både Ryssland och USA inte lärt sig nånting av dom gamlas misstag utan har repeterat dom som i Irak och Afghanistan. Hade dom inte sagt att dom skulle lägga ner konflikten om vilka som är farliga terrorgrupper och inte. I och med att Al Nuzra behövs i kampen mot DAESH som vet hur Husseins gamla soldater strider och även hur al-Assads soldater strider. Och sen dom har bekämpat DAESH så har dom ju kvar Al Qaida som i sin tur har förgrenat sig till mindre självständiga grupper men som är emot al-Assad och övriga världen.

Alltså man känner för att ge alla inblandade en spark där bak för deras blindhet och maniska begär på prestige och bli en vinnare. Sånt strul kan dom gott och väl lägga åt sidan och tänka ekonomiskt för nu börjar bokstavligen dom länder som tar emot flyktingar, deras statskassor sina vilket gör inom kort framöver att man blir inte lika benägna att göra statsaffärer utan måste fokusera på hur man snabbt få ihop pengar till flyktingarna utan att sätta sig i för mycket skulder. För ingen sund ekonom lånar stora summor för att täcka upp kostnader för att ta emot flyktingar. Det tjänar varken vi eller dom på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar