fredag 3 februari 2017

AIRBUS 321 KRASCHEN EGYPTEN...

Då det gäller Airbus 321 kraschen i Egypten så förutom att den sprängdes inifrån planet så sköts det upp en missil som DAESH hade från al-Assad militära förråd.

Sen har världens militärer TNT sprängmedel. Även Egyptiska militären.

Den tekniker som hade kollat gjort tekniska undersökningen hade med västar under sina kläder kunnat få ombord sprängvästarna, en metod som terrorgrupperna också använder sig av. Men dessa sprängvästar monterades in i stolsryggarna inne i planet. Varför man kommit till den slutledningen är att golvets stålbalkar hade rena brott, alltså dom brutits av som tändstickor. Det blev på grund av planets nedslagsplats som bröt planet i 3 delar. Och med att planets vingar for iväg 1000 meter från planets kropp visar extrem sprängkraft i planet. Som dödade passagerare snabbt.

Jag fick prata med både ukrainska och ryska anhöriga, dom frågade mig om deras anhöriga lidit långe innan dom dog.
Skrev e-post till Putin och sa att han skulle skicka ner bombutredare och för att få en objektiv synvinkel ta svenska eller engelska bombutredare till hjälp. Sa till honom att ingen av piloterna eller passagerarna var delaktig i detta resultat utan DAESH verkställt sina hot mot Putin där dom såg hans land som svagast och lättast kunna angripa.

Sprängmedlet var arabiskt och kunde inte kontrolleras av några generaler för det var placerat på ett civilt plan i civil trafik. Så att Putin nu efteråt straffar generaler som inte hade ett dugg med att göra med TNT på planet visar mer en frustration som slår mot oskyldiga människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar