lördag 4 februari 2017

FN & EU:S ROLL GENTEMOT RYSKA OLIGARKERNA...

Jag har en stilla undran då det gäller EU och FN policy gentemot dom oligarker som nu tömmer bolagens kassa liksom ryska statens kassa och flyttar pengarna till Cypern, Schweiz, Frankrike, Malta,Usa, Mexiko,Finland för att namna några länder dom ryska oligarkerna tar med sina pengar till och påbörjar stora investeringar och aktieplaceringar i dessa länders banker. 

Kommer ni att göra avtal med Rysslands nya regering om att dom ryska oligarkerna tvingas följa lagen och lämna tillbaka dom stulna pengarna. Eller ska dessa länder falla offer för den högre korruption inom EU och FN och låta dom behålla dom stulna förmögenheterna som egentligen ryska folket behöver.


Jag hoppas verkligen att FN och EU toppar tänker sig noga för,innan dom är med att möjliggöra fortsatt korruption då man talar emot korruption, man blir en kopia av Putin då.

Visa istället i handling att ni verkligen är emot korruption och ser till att dom oligarker och dessa vuxna oligarkbarn straffmyndiga ska tilläggas återbördar det som är ryska folket pengar och egendom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar