måndag 6 februari 2017

PUTINS UTVECKLING ...


Hans fattiga uppväxt har gjort att han gått överstyr. Till den extrema oligark han är idag. Men det ursäktar han inte för att förgifta, mörda politiska opponenter för att dom inte passar han och hans KGB kompisars sätt att ta för sig av ryska statens tillgångar. 

Dom hånar, fördömer, förskingrar från företagen för att sen fylla på från statens kassa. Cynismen hjärtlösheten från Enade Rysslands partimedlemmar saknar hjärta och empati. Alla människor i Ukraina vill dom helst ska självdö annars ska rysk kula få slut på dom vidriga krypen som dom kallar barn som vuxna i Ukraina, dom gör ingen skillnad.
Sen tvingar in EU länder i affärer som dom sen utpressar på pengar, vilket sen hämnar utveckling av företagen. Hånet och sarkasmerna spyr ut ur statens teve dygnet runt, som dom tror inte vi övriga världen ser. 

Anser sig sig ha rätten att håna, förtrycka, utpressa förnedra och det enda vi ska göra är enligt dom tacka och ta emot. 

Jag tänker inte göra det, om politikerna lägger sig platt för dom ryska oligarkerna då sviker dom ekonomiskt sin befolkning och vänder sig till en rysk hjärtlös statlig maffia som tar sig alltmer friheter så länge som vi tillåter dom göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar