söndag 5 februari 2017

USAS PLANER FÖR UKRAINA...

Då det gäller Ukraina så Petro Porosjenko var i Ukraina under Viktor Janukovitj regeringstid och dom bägge tog statliga företag och gjorde till sina. Så dom är bägge korrupta oligarker.

Julia Tymosjenko blev inblandad i affärer med Putin där det påstås förekommit korruption och med det fick har hon väldigt lågt förtroende bland befolkningen.

För att par år sedan så pratade jag med 2 stycken kvinnliga civilingenjörer, ukrainskan ville inte ha en korrupt oligark utan en vanlig ukrainare som ledde landet utan korruption. Sen fanns det en ryska som flyttat från Ryssland och oligark styret.Hon sa- att jag flyttade från oligarkstyre och hamnade i ett nytt oligarkstyre. Det enda jag önskar mig är högre lön för lika arbete och utbildning som en ukrainare och regering utan korruption.

Så ska USA republikanerna åter igen tillsätta en kandidat som passar bara republikanerna. Dom rör sig inte bland befolkningen som vill nåt helt annat än utländska politiker och ukrainska oligarker vill. Och ha ett valsystem som bäddar för korruption. för hittills har rika människor bara begått mer korruption i ledande ställning, det är hög tid att man byter valsystem så att vanliga ukrainare har en chans att få bli politiker och med det följer större chans att folket blir nöjdare och landet igen kan börja bli produktivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar