onsdag 15 februari 2017

AKUT VARNING GÄLLANDE RYSSLAND...


Varför jag går ut med den varningen är för att den grupp av kvinnliga utländska journalister som blev överfallen, misshandlad och rånad som polisanmälde detta, det fallet har ryska polisen av order från Putin lagts på is. 

Bilden ovan är ledaren i ryska versionen av Hells Angels som Putin var med och startade upp på Krim. Det är den tungt kriminella organisation som har många kriminella delar i Ryssland under sin kontroll, inklusive fritt inträde till Krims kärnkraftsverk. Här får han en hedersmedalj av Vladimir Putin, varför han ser glad ut är för att han får några % av deras vinster på prostitution, knark, utpressning av företag inhemska som utländska, droghandel, korruption, organhandel, trafficking, barnhandel och beställningsmord, vapenhandel, stulna lyxbilar, för att nämna några områden.

Det har nu också på senare år tillkommit rånarligor efter dom ryska vägarna, dom går på långtradare, ibland bussar, personbilar, vilket dom utländska journalisterna troddes vara civila, dom utländska turisterna som åker bil genom Ryssland är dom enklaste måltavlorna. I och med att Putin får några % årligen av ligornas vinster så ser han ingen anledning att polisen lägger ner arbete på att utreda brott mot utländska journalister och turister, för han och Kreml eliten saknar dessa grupper betydelse.

Man kan nu lugnt säga dessa före dessa poliser/KGB agenter har verkligen fått attityden...


Men om det kriminella gänget Kreml eliten kan man bara säga en sak...




Sen är det ju ingen lysande bild av ryska verkligheten och sen komma med alternativ fakta om hur "säkert" Ryssland är tycker jag är lite väl magstarkt. Dom ryska långtradarchaufförer lever ett verkligt farlig liv, för tyvärr får dom av dom ryska oligarkägarna stå för kostnaden för den last som dessa rånarligor tar för sig av, i Ryssland såväl som utomlands. Minus för dom anställda chaufförerna och plus för oligarkägarna.

Nu skulle nog Putin säga inga problem, kom hit här kan ni känna er trygga...


          I RYSSLAND...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar