onsdag 15 februari 2017

TRUMPS KUNSKAP OM PALESTINA...


Man önskar sig att Donald Trump skaffar sig mer information från lite olika media. För han har ju en ensidig information på grund av sin svärson ortodoxa juden Kuschner. Det är faktiskt så också att israeler hatar också Palestiner och Hamas hatar judar. Men befolkningen har en betydligt högre tolerans än ledarna har kan man säga.

Hur han hanterar Israel-Palestina konflikten och Syrien men också mötet med Putin som kommer framöver då först tror jag att det kan få Trump avsatt. Det har inte hänt så mycket negativt än. Men en blunder gjorde han nu med Israel-Palestina kan man lugnt säga.

Och det är Israel som har övertaget och hotar Palestina och ta bördig mark från det lilla markområde dom har för sin befolkning. Men sen så hotar ju Israel Iran med kärnvapen och dom har bara ordinära missiler medans Israel har kärnvapen som kan användas mot flera omgivande länder dom också har hotat, även Syrien där dom har nyligt släppt en missil som Trump har blundat för att ta med i vilket sätt Israel uppför sig mot omgivande länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar