tisdag 14 februari 2017

PUTIN INSETT ...


Vladimir Putin har tydligen insett att han har förlorat trovärdighet och respekt och Kremlin ru har Twittrat om detta. Jag undrar om det gamla KGB gänget insett vad som föranlett att omvärlden har förlorat respekten för han och han förlorat trovärdigheten i vad han säger, att det har att göra med vad han nu gör i Ukraina, Syrien och nu senast Afghanistan. Sen återstår det ju  att se vad han hittar på för sattyg i Jemen och Libyen.

Och nu börjar det råda rejäla sprickor i Ryssland utgången från Krim med spill effekter i Tjetjenien, nu börjar det vara jobbigt att vara Vladimir Putin president av Ryssland med kompisgänget oligarkerna. Hans längtan efter anarki och kaos börjar stiga över hans kontrollförmåga. Och nu ska han röra om i grytan ytligare med att plocka in Talibanerna förutom DAESH.

För så länge DAESH och andra terrorgrupper inte attackerar Ryssland kommer Putin att stödja dom med vapen för att på det sättet trycka ner resten av världen, men sådant agerande brukar slå tillbaka och för Putin har det nu börjat ge verkan i hans eget land. Tydligen har inte Putin insett att vad du ger är vad du får åter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar