tisdag 14 februari 2017

PUTINS LIVSFARLIGA VÄNDNING..


Att Putin gjorde sig vän med Tjetjenska ledaren Ramzan Kadyrov efter att Kadyrov hjälp en DAESH knuten polismördare fly till Syrien för att ingå i DAESH ledning. Mannen med det röda skägget Ismail från Georgien,han sköt ihjäl 28 poliser. Sköts sen ihjäl av rysk elitstyrka.

Så misstänkte jag efter att sett hur Putin agerade i Syrien att han gör samma ska med DAESH. Han kör dubbelt samtidigt som han bekämpar dom så behöver al-Assad dom i första hand men också Putin behöver dom. 

Nu verkar det som om han lierar sig med Talibanerna i Afghanistan.


För att sammanfatta helheten med Putins farliga vändning är i Ryssland gynnar han korruption, maffian, ryska versionen på Hells Angels= Night Wolfs som finns på Krim och är är startad och godkänt av honom, dom är kriminella på flera fronter. Sen har vi ryska maffian som också sitter med i säkerhetsrådet och är vän med Vladimir Putin. Sen har vi dom kriminella nazisterna med kärnan på Krim där större delen är kriminella men också tillhör militären med tillgång till Krims kärnkraftsverk med dess innehåll. Nu dessutom så bekämpar han ena sidan DAESH men andra sidan av Putin behåller DAESH för han har nytta av dom för sin maktstabilisering i Mellanöstern. 


Att han nu lierar sig med Talibanerna i Afghanistan och knyter dom sig till Kreml säger min instinkt att det har att göra med heroinet som Night Wolfs, ryska maffian vill åt och som dom klumpigt nog försökt få med högradioaktiva substanser utbytt mot billigare heroin. Därför är den troligaste faktorn till att han knyter Talibanerna till sig för han kan ha användning med dom på flera sätt även mot USA, EU länder och NATO.

Att Vladimir Putin har tappat kontrollen över den extrem farliga aggressiva väg han nu har tagit kräver att han måste stoppas innan det riktigt gått för långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar