måndag 10 april 2017

AVVISNINGSBESLUT...

Det har ju framkommit att 2500 har avvikit sen dom fått sitt beslut om att dom inte har fått uppehållstillstånd.

Och med att Putin och al-Assad verkar fortsätta med oförminskad styrka ta så många av oppositionens befolkningens liv, så inser man att strömmen från Syrien inte kommer att minska.

För vi har ju miljöflyktingar från olika delar av Afrika som flyr svält, torka och att deras levebröd är utrotat.

Om man tillsätter 100 poliser enbart för att sköta om avvisningarna några år framåt så har vi ju en möjlighet att få saker och ting under en viss kontroll. Så en tillfällig budget höjning tycker jag inte att det ska vara svårt att alla partier ska enas om.

För sen kunna fokusera på att få Putin och hans oligarker mindre destruktiva mot omgivande länder. För tyvärr är han och hans oligarker för ohälsosamma för demokratiska ekonomiskt stabila länder och som aktivt bekämpar korruption.

För sen vi har fått Putin under kontroll och få han att agera med positivare ekonomisk politisk agenda då kommer också flyktingströmmarna att minska. För det måste bli ett slut på det kall hjärtlösa kampen om vem som har makten över araberna. Makten över oljan och länderna i Mellanöstern ska utgå från folket och vinsterna ska också gynna ekonomiskt befolkningen, då får man mindre terrorism och stabilare befolkning som känner sig mer delaktig i frågan om utformningen av sin framtid i landet dom bor i.

Men det ska inte bli ett maktvakuum utan bildas en demokratisk opposition som kompenserar sittande regering, vilket som ur företagssynvinkel  blir ekonomiskt lönsamt för statens kassa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar