onsdag 26 april 2017

RELATIONEN USA-NORDKOREA...


Att pojken Kim Nordkoreas ledare kräver NATO's och kärnvapenländernas uppmärksamhet är det väl ingen tvekan om. Istället för att Donald Trump ska bussa på Kina att prata förstånd med Kim. Det är inte vad lilla Kim eftersträvar, han vill vara med  i vuxnas klubb så varför inte behandla honom med vuxen relation och bjud in han till en diskussion med dom vuxna statsledarna som berörs närmast av dom provsprängningar han nu gör flera gånger per vecka. Men att ställa krav på verbal vuxendialog är ett måste som man gör i vanliga möten där inte Nordkorea är med.

För att han trotts sin vuxna ålder fortsätter uppträda som ett bortskämt överklassbarn är både ur miljösynvinkel farligt och skapar en hotbild i mindre format till USA men gigantiskt till omgivande mindre länder i dess närhet.

För ett krigszon till är inte vad vi behöver. Det räcker med Ukraina, Syrien. Afghanistan, Libyen, Libanon och Jemen som är dom mest akuta att få slut på krigen där. För barnens räkning som nu i snart över 6 år levt med krig och bomber runt och på sina hem, skola, sjukhus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar