söndag 23 april 2017

NATIONAL FRONT...


Nu i Frankrike får man se en fransk Trump kopia med i en kvinnlig version, holly shit.

Hela ledningen är född med guldsked i munnen och har inte en tanke på att gynna arbetarklassen. Snacka om falska budskap, direkt kopierat av Putin och Trump bland annat.

Män och kvinnor ifrån direkt extrema naziorganisationer med våld hån och hat som huvudbas. Då partiet ekonomichef går ut och slås i demonstrationer mot andra som inte tycker som han, misshandlar avhoppade partikamrater och kallar dom landsförrädare för att dom mognat och ändrat politisk åsikt och vill byta livsinriktning. Det får man tydligen inte. 

Att National Front med Marine Le Pen sminkar utåt den politiska ideologin men tänker inte föra den riktiga agendan förrän väljarna valt henne till president, inser man. Att hennes kampanj arbetare inte inser att det blir Marine som kommer att bli den riktiga landsförrädaren, för har man en rysk skuld till ryska banker,vars ägare är kompisar till Putin, på 52 miljoner USA dollar, så kan man faktiskt säga Putin har henne precis som sin lilla bitch, där han vill ha henne. Och hon gör ju allt för få skulden avskriven även så också att låta Putin få frihand då det gäller Frankrike. Och känner man Putin rätt så har han redan satt agendan för att berika den ryska delen av Frankrikes lyxigaste husägarna på sitt sätt med hjälp av Marine Le Pen. 

Undra om Marine Le Pen ska skattebefria Putins före detta exfru och hennes man inklusive dotter Katerina från fastighetsskatt och övriga statliga avgifter. Det ryska banklånet kommer ytterst lägligt för Putin. Men tanke vilka ryska oligarker som skaffat lyxhus på franska Rivieran.

Så efter 7/5-2017 får vi ju veta slutliga resultatet, det blir intressant.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar