måndag 17 april 2017

ÖPPNA RYSSLAND PARTI...


Det positiva politiska partiet i Ryssland : Öppna Ryssland är ett parti som är mer ekonompositivt för folket och Rysslands små och medelstora företagare, men även utländska företagare och investerare. Dom har samma hederliga demokratiska ideologier som övriga världen.


Det här politiska partiet sätter folket högst men också inser att dom måste värna om miljön mer effektivt och aktivt än nuvarande makthavare nu i Ryssland gör. Och dom har betydligt större trovärdighet. Och en president som inte står för skapa statlig kriminell verksamhet och inte skapa nya terrorgrupper som Putin nu gör.


Sen är det ju positivt som att Aleksej Navalny får ungdomar att demonstrera öppet ute så verkligen Putins inre cirkel får veta vad i helvete dom gör för fel. Att ungdomar ser en extrem och fattig framtid förstår man dom har intelligensen att själva inse. Och längtan efter att kämpa för en bättre framtid och få en bättre grundplattform att stå på som Öppna Ryssland aktivt kan stå för och genomföra. Och dom är värda omvärldens stöd och uppmuntran till fredliga demonstrationer för att få ge uttryck för sin åsikter och starka önskan att få vara med att utforma sin framtid. Och det har Öppna Rysslands ledning och förgrundsgestalter tagit fasta på i det politiska agendan.


Och jag anser dom är framtidens makthavare som verkligen kan göra Ryssland mer välmående för statens kassa och för befolkningen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar