fredag 21 april 2017

PUTIN DÖDA NAVALNY...


Det sägs nu när Kreml gjort en video där det påstås att Aleksej Navalny, är nazist är för att dom fruktar Navalny som konkurrent och då dom anklagat nåt land eller ledning som i Krim eller Donbas i Ukraina så där intog dom olagligt områden och Navalny kommer väl nån person från Kadyrovs militär eller FSB utföra Putins stora önskan att få ihjälskjuten sin stora politiska konkurrent.Han har ju vanan.

Jag måste säga det skulle inte förvåna mig, för mörda folk som är kritiska till det destruktiva oligarkstyre som nu sänker Rysslands anseende med rekordfart. Men dagens oligarker har ju kommit in i en massmördande frenesi som är svår att stoppa. Tänk att korrumperade människor förlorar sin själ och förmåga till empati och förblir en bild av dödlig djävul med noll förmåga till hederlighet.



Man får faktiskt inse den sittande presidenten är Rysslands maffiaboss men också ledare för ryska versionen av Hells Angels med sina Night Wolves. Det är det är det enda land i världen där landet har ett statligt godkänt maffia med Vladimir Putin som ledare och om folk som stödjer honom i andra länder och tror att dom kommer att få behålla sina rikedomar sen dom överlämnat sitt land och makt åt Putin, bör nog tänka om igen.

Med en president som styr sitt land som en maffiaboss med massmord på folk som är kritiska som journalister, kritiker, politiker och politiska aktivister och som råkar vara homosexuell borde man också inse att man förlorar hederliga anständiga börsnoterade företag och då menar jag dom utländska. För dom börsnoterade på ryska börsen äger och driver ju Putins kompisar. En del medelmåttiga och en del randen till konkurs.


Så om jag vore i Putin skor skulle jag tänka om och försöka styra den gigantiska rostiga korrupta oligark fartyg åt en inte massmördande bana. För annars tvingas många länder dit hans oligarker har tagit sin tillflykt, från vad egentligen, bli bannlysta från dom länderna och få sina bankkonton i dom länder dom har med statens pengar köpt sina lyxhus och gigantiska lyxbostäder. För annars kan man ju tro att dom länderna sitter med i Putin inre cirkel om dom inte mer handgripligen visar allvar med att bekämpa korruption, varför tillåta Putins oligarker köpa hus med ryska skattebetalares pengar i sina privata namn, det är ju en jävla dubbelmoral.

Sen är det ju så att sen han for dit med sin militär till Syrien och blev president har han ju faktiskt toppat Hitlers dödstal av människor som förlorat sina liv på order då av Hitler och nu av Putin.Men för Putin har han ju även dödat befolkning för att få behålla sin makt i Mellanöstern med Assad, Ryssland karriär kliv ala Putin och som president &premiärminister ryska dissidenter, journalister, musiker, författare, filmproducenter, företagare och lägre rankade oligarker. Detta ser ryska säkerhetsrådet som fullständigt normaltillstånd i dagens Putin land.

Jag ser dom som en tragiskt ekonomnegativ utveckling, där värderingen av människoliv fullständigt försvunnit och ersatts av omättlig girighet och ondska.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar