tisdag 4 april 2017

S:T PETERSBURGS DÅDET BOMBEN....

Det har ju talats om 2 olika versioner att brandsläckare innehöll TNT och splitter. Och den var det dödande i vagnen som sprängdes. Det innebär att TNT och splitter var i brandsläckaren, TNT har stor sprängverkan även i mindre mängd men dämpas av plåten brandsläckaren består men den blir också en dödlig projektil beroende vilket håll botten var. Vilket betydde att dom som ligger bakom dådet ville ha en mindre explosion i begränsat utrymme.

Det har sagts att en portfölj hade hittats med TNT och splitter,den hade haft en större sprängeffekt än brandsläckaren. Alltså då är frågan gick självmordsbombaren med en brandsläckare i tunnelbanan i Sankt Petersburg ? Hade inte det väckt undran av medpassagerare varför en man går i tunnelbana med brandsläckare ?

För vagnen där bomben sprängdes hade explosionsområdet en utblåst dörr böjt utåt.Höll mannen i brandsläckaren då han stod vid vagnens dörr då han detonerade bomben. Det hade även Airbus 321 som sprängdes i Egypten, som sättet teknikern hade placerat TNT västarna var plåten också utåtböjt.

För hade det varit en till terrorist hade 2:a väskan också sprängts eller var det en avledande manöver eller ett misstag?

För TNT från annat land hade inte gått att få in, hela landet Ryssland är noga bevakat och fordon som kommer in kollas noga igenom av tull och militär. Det är därför jag inte kan släppa att det måste vara ryskt TNT som använts i dådet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar