måndag 17 april 2017

ENADE RYSSLAND PARTI...


Enade Ryssland var ett parti som man trodde skulle kunna göra nåt positivt, men sen gick det snabbt utför och nu är korruption hastigheten på maxfart. Med en mer cynisk arrogant hatisk mot allt vad hederlighet och demokrati står för. Som hatar att ta kommando från andra men älskar att förtrycka håna och dränera stat och företag på pengar utom för Putins oligarker.

Putin har nu etablerat en genomstatligt korruption allt från fångvaktare, tulltjänsteman, polis, militär, börsnoterade företag i Ryssland som tillhör Putins inre krets utom hans krets tar man företag ifrån med extra skatter, utpressning, maffia som gör fientligt övertagande med hjälp av korrumperade poliser. Och har polisen på låg lön och satt upp en inre tävlan om Putins gunst för att FSB, ryska polisen inom dom olika sektorerna ska få tävla om Putins välvilja att få pengar. För att få dom lyda dom hans minsta vilja även det inkluderar blunda för hans kriminella MC-gäng Night Wolf och deras verksamheter i hela Ryssland med sin utgångsbas på Krim. 

Så hederliga ryska företagare och välutbildade inte har en chans att nå framgång i Ryssland med sina företag och forskning. Det ska enligt nya agendan tillfalla allt Putin och han oligarker.


Och med att förstatliga kriminella gäng runt om i Ryssland och göra mord och terror som fast inkomstkälla för en ny Putin baserad yrkesgrupp förstår man att många lust tappar till kreativa företag och forskning, som kvävs till döds bokstavligt talat eller symboliskt talat.

Enade Ryssland är inte ett land som enar folket utan mer är fördomsfullt, ekonomiskt destruktivt och djupt samhällssplittrande. Och blir ett land man ska akta sig för att binda sig för djupt affärsmässigt. Som dom behandlar den politiska oppositionen behandlar dom också sina affärsvänner och omgivande länders politiker. Se bara vilken tvärvändning dom gjorde då det gällde vad dom förväntade med Donald Trump blev USAS president.

Nej, Vladimir Putin det blir ingen fotboll i Ryssland, du har för mycket oegentligheter som talar emot det, så från fotbollsdomare blir det...


Så ryska Duman och Kreml eliten er önskar jag..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar