lördag 15 april 2017

EXTREM NAZISTER MOT PUTIN...


Gott folk, miraklernas tid är inte ute. Tyska extrem nazister låg tydligen bakom attacken mot den ryska fotbollsbussen. Ja, det är inte lätt att vara ryss eller känd Putin anhängare i EU länder eller andra västländer nu.

Förstår att nazisterna i väst börjar få nog av den övermäktiga ryska hatiska aggressiviteten som som Putin, hans statliga media och troll online spyr ut dagligen. Och försöker styra andra länders politiska agenda endast för oligarkernas egocentriska vinnings skull och dess kriminella destruktiva agenda i dom länder dom involverar sig i.

Men inte nåt ont som har nåt gott med sig, så att säga. Det kan bli lite för mycket av den nazipropaganda Putin har i sin  media hysteri mot omvärlden för deras demokratiska hederlighet. Det är inte vi som isolerar Kreml det gör dom så bra själva.

Men inser att al-Assads tid håller verkligen på att rinna ur tidglaset och Putins desperata försök att hålla fast greppet i oligarkernas värld håller på att bli för genomruttet för att vara greppbart även för framtiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar