måndag 17 april 2017

POLITISKA FRAMTIDEN...

Att folk börjar bli trött på samma gamla politiker prat och ageranden förstår man, men till vilken grad man är beredd att gå för att visa politikerna det förvånar mig.

Har en bekant som inte tycker om nåt parti här i Sverige utom Sverige Demokraterna som tydligen tycker Putin är en hygglig man att ena sig med. 

Och sen funderar man ju varför gå så extremt från ordinära partier och förvänta sig att dessa extrema följer sina vallöften. Det är ju en förvarning vi ser hur dom extrema ledarna kommer att agera som vi ser Trump med sitt udda gäng styra USA nu.

Vill dagens politiker nå framgång oavsett vilket land det gäller, ta in ungdomarna i den politiska agenda med jobb, utbildning och en ekonomisk grundplattform att jobba sig ifrån och inse all teknik som nu kommer ut på marknaden minska jobben nu framöver i och med vi får mer förarlösa fordon i olika sektorer. Så vad ska denna stora mängd nya arbetslösa vuxna och ungdomar då leva på och har för arbetsmöjligheter ? Har man en lösning på den komplicerade saken och är stark nog att erkänna alla kan inte få jobb, inte ens med akademisk utbildning. Så staten måste ju ha kapital till den del av befolkningen som aldrig mer kommer in på arbetsmarknaden ,om man inte har roterande arbetsschema förstås .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar