måndag 24 april 2017

RYSSLAND STYRS AV DESTRUKTIVA OLIGARKER...

Då Vladimir Putin blev president trodde väl ingen att dom skulle bli så destruktiva och aggressiva mot omvärlden. Men ryska oligarkregimen har verkligen till den totaldestruktiva hånfulla sidan.

Hittills har dom skapat gigantiska massdödande vapen som även skapar en rejäl miljöförstörelse. Som enorma tanks som förstör fin skogsmark och åkermark där den far fram. Tanksen till och med skrapar asfalt där den far fram på vägarna. Kärnvapenbärande missiler små som stora. 

Men dom har inte än skapat något miljövänliga produkter som gynnar Rysslands miljö och ryska befolkningens boendemiljö.

Dom har nu i offentliga sammanhang gått ut med att statliga bolag som är skrivna endast på Putin och hans kompisar ska nu börja utnyttja dom outnyttjade resurserna i Arktis, vilket i praktiken innebär att förgifta Arktis och dess havsliv och utarma polarbjörnarnas sista fridfulla rena miljö på våran jord. För Fukushima spiller ut 4000 liter av högradioaktivt vatten i havet om dygnet som södra delen kommer att negativt påverkas. Vilket innebär sista rena fridlysta området Arktis därmed försvinner om USA eller Ryssland börjar borra i Arktis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar