onsdag 26 april 2017

RUMÄNSKA TIGGARE I SVERIGE...

Att vi vant oss vid dom rumänska tiggarna är väl en sak. Men då norska televisionen avslöjar att bakom tiggarna ligger rumänsk maffia som kontrollerar tiggare, prostitutionen bland dom rumänska flickorna som transporteras under hot till Europa och försäljning av knark som har gjort vissa ljusskygga rumäner till mångmiljonärer.

Här i Skellefteå har olika organisationer fast kontakt med tiggarna här, far ner till dom och ser att pengarna hamnar rätt några gånger per år. Så förhoppningsvis har vi ingen rumänsk maffia som kontrollerar tiggarna här i Skellefteå.

Svenska regeringen med fler EU länders regeringar måste fördjupa samarbetet med den rumänska statsledningen och Interpol för att reducera rumänska maffians makt i Rumänien, både landet i sig själv förlorar på det och EU länderna också. För Ryssland är ju ett skräckexempel hur det kan gå annars. Och jag tycker nog med problem med den ryska maffiabossen Vladimir Putin och hans anhang, att Rumänien får en statsunderstöd maffia gynnar inget land inte ens våra affärspartners i andra delar av världen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar