tisdag 4 april 2017

RÄKNINGENS ÅR FÖR OLIGARKERNA...


Ni kanske minns att jag sagt det inte dom mänskliga lagarna rättar till det tar naturens lagar hand om men på ett grymmare sätt.

Här i år hade det kraschat en helikopter i Turkiet med 2 turkiska piloter och 4 stycken ryska oligarker 2017. Och nu till min vetskap har chefen för ryska regeringen som sköter om VM 2018 i Ryssland som också är oligark och tillhör Putins inre krets halkat i badkaret och dött.
Inom loppet av 2 månader har alltså 5 oligarker död helt oförklarligt. Och varje gång har en massa människor dött i dödliga attacker i Syrien och Ukraina.

Förut var det civilbefolkning som omkom i Tupilev krascherna, en i inre Ryssland och sen vid kusten i Svarta Havet. Då attackerades oppositionen kraftig av Putin och Assad i Syrien och Donbass av proryska rebeller. Negativ aktion = negativ effekt på hemmafront.

Men man får se positivt att nu kommer räkningens tid för oligarkerna. Bara dom obstinata männen lärt sig av familjen Bin Ladin, på årsdagen av Usams död omkommer halva hans familj i en krasch i deras privatjet med piloter en bit ifrån Heathrow utanför London.Trotts att äldsta frun till Usam försökte få sin man att korrigera vad han gjort fel så barnen och hon skulle slippa konsekvenserna mer än på dåligt rykte. Men han vägrade och då blev resultatet därefter tyvärr.

Det här året kommer att bli ett händelserikt år, det kan man lugnt säga tråkigt nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar