söndag 20 mars 2016

ETABLERAD DAESH CELL I TJETJENIEN...

Etablerad DAESH cell i Tjetjenien med Kydorov som ledare under Vladimir Putins beskydd. Det var det dom kvinnliga journalisterna blev misshandlade och rånade vid Tjetjeniens gräns som dom inte skulle upptäcka.

Putin har utvecklat ett samarbete med Kydorov. Om han och hans elitsoldater mördar kritiska röster som får dom straff frihet i Ryssland. Även utländska företag är i riskzonen av att bli plundrade. Han behöver samvetslösa arme och Kydorovs arme är en sådan arme som inte ha några som helst begränsningar för vad dom gör för pengar och makt.
Men Putin vet också att Kydorov kan när som helst vända sig mot honom så han har låst in sig själv i ett hörn med okontrollerad maffia som styr Krim och stora delar av Ryssland. Och alla agerar utifrån sig själva vad dom kan få i sin plånbok. 

Så Putin talar med 2 tungor en för att reducera eller totalt eliminera terrorgrupper i arabregionen men samtidigt beskyddar Tjetjenska DAESH för han nu behöver dess beskydd mot kritiker och som han ser fiender mot hans ekonomiska trygghet. Inget Putin och hans oligarker gör är logiskt eller teologiskt korrekt och strömlinje format, dom gör det som faller dom in. Lite hur som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar