torsdag 10 mars 2016

RYSSLAND & DAESH HOTAR VÄRLDSEKONOMIN...

Kydorov och hans män men också en del kriminella oligarker känner sig ganska trygga att Putin kommer att beskydda dom men också belöna för den extremt dödligt våldsamma utveckling Ryssland nu öppet visar. Putins Pandoras ask kan visa sig lite för dödligt och extrem för utländska företag och investerare så hans drömvärld som Putin och hans kompisar drömt om sen år 2000 som nu börjar synas i dagsljus kan bli extra dyr för en del av Putins ministrar.

Men att han känner sig nöjd med den extrema flyktingsituation som nu utspelar sig i EU får ett ekonomiskt bakslag för Rysslands statliga bolag. Förutom att stats företagen förlorar trovärdighet så blir det automatiskt ett misstroende mot privata ryska företagare. Sen att ryska långtradarchaufförer kan få sin last plundrad på dom europeiska vägarna i syd Europa av desperata flyktingar är nånting han inte har tagit i beräkning. Så oligarkernas sätt att styra Ryssland har stora hälsorisker för den civila befolkningen.

Men Putin och DAESH är rätt lika men jag är inte säker på att Putin vill helt förgöra DAESH men att Kydorov liksom Putin kommer att utnyttja deras tjänster mellan varven. Likt al-Assad vill också göra med DAESH. Ismail polismördaren ville han ta kål på så han inte avslöjade Kydorov. Problemet är bara Kydorov röjde sig själv på Twitter och en del andra kriminella oligarker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar