lördag 5 mars 2016

VÄLJARNA SOM VILL HA TRUMP...

Det verkar som många väljer Donald Trump som president 2017. Men detta är också en man som är van att ingen säger emot honom i affärer eller avtal. Han är en person som inte gör några kompromisser. Han är en person som inte godkänner höga personalkostnader, ju lägre personallöner ju gladare blir han. Han vill ha konflikter mellan grupper och som frodas i upproriska stämningar, så länge det inte blir i hans hus eller tomt. Han har inte stått på nåt golv med andra arbetare och vet hur det har det i dom yrkena som jobbar åt honom. Men det finns ju människor som känner honom och följt hans karriär som affärsman och person.


Men vad får man då uppleva att göra affärer med Donald Trump. För en ska inse att denna man har samma aggressiva beteende som han har i affärer kommer han att ha i jobbet som president i USA. Från det han vaknar till det han sover.


Men att bevisa hur han kommer att behandla sina väljare som inte följer hans pekpinnar är väl bäst från Skottlands erfarenheter. Ja, 4:e november 2016 kommer att bli en intressant för hela världen om USAS valutresultat, den saken är klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar