torsdag 3 mars 2016

OM TRUMP SKULLE BLI PRESIDENT I USA...

Det skulle vara positivt om EU länderna kunde ena sig då det gäller hanteringen av flyktingarna och fördelningen 2016. För om Trump blir president i USA så har vi en labil president att göra med som kommer ha fri tillgång till en stor kärnvapenarsenal. 

För att förstå anledningen till min oro för 2017 så gå in på min Facebooksida Katarina Brännström för där har jag delat ett brittiskt faktaprogram om Donald Trump och hans galna värld som programmets rubrik har, TV4 sände det i svenska kanalen 2/3-2016 så det är kvar ett par veckor till på TV4:as Webbsidan. Skottland behöver närmare inte nån förklaring dom har praktisk erfarenhet av han och sonens framfart.

Men det är skrämmande att närmare 50% av befolkningen tror blint på allt vad han säger och hyllar hans förolämpade sätt att hantera människor. Han kommer att göra precis som i hans affärsliv som i jobbet som president.


Men här vänder jag det negativa med denna man till positivt för övriga länder som EU länderna, vi kommer få orsak att flytta FN:s högkvarter tillbaka till kontoret i Wien, det är ju en fördel med denna oförskämda labila man. Och dom amerikanska väljarna kommer att få sig en dyr läxa efter han lekt färdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar