onsdag 9 mars 2016

PLANER PÅ ATT MINSKA SVERIGES LANDSTING...

Svenska regeringen vill i tysthet göra om administrationen för landets 21 landsting. Dom ska bli 6 stycken i nya planen som snarast verkställas.

Men vi väljare som använder landstingets tjänster många årligen blir alltså inte tillfrågade om hur dom skulle se på saken. Det blir mest och så ur ekonomisk synvinkel att vissa mindre sjukhus lägges ned. I norra delen av Sverige innebär det att om en ung kvinna ska föda barn kan hon inte åka bil i 2 timmar vintertid för att föda, då är det också frågan vad väderleken säger. Men Sverige verkar ha kommit in i en era med trimning slimning och omstrukturering i sjukvård, skola, militära sektorn, polisen, tullen, jordbrukssektorn,trafiken,järnväg, natura områden, exporten,fartygssektorn,byggnadssektorn, myndigheters kontor runt om i landet, medicinsk forskning, vägverket, för att nämna några.

Det kommer till olika departement som för varje gång man byter regering tas bort och lägges,tillsätts nya, skapas nya utdragna utredningar på vad man egentligen redan vet. Så då börjar man förstå varför svenskarna inte reagerar direkt utan ser för vad våra uppfinningsrika politiker hittat på. Och om vi inte gillar det så blir det massprotest som gör att våra politiker inser att dom måste ställa tillbaka ordningen som väljarna vill ha det oavsett kostnaden för vad dom orsakat. Dom politikerna kan man ju stryka från partilistan vid nästa val som väljare, för att fridfullt markera ens åsikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar