måndag 28 mars 2016

SVERIGES SVARTHANDEL AV LÄGENHETER...

Att vi hade viss handel av svarta bostäder men då man ser vilka sanslösa priser dessa gränslösa kriminella tar ut av dom flyktingar som måste enligt lag själv söka bostad utanför myndigheternas kontroll, då jävlar tappar folk alla etiska gränser.

Då börjar dom agera precis efter Bush mantrat att ta ut vad du kan till och med sista vad dom äger och har bara det gynnar oss själva. Sen ska dessa penningutsugare klaga på korruption runt om i världen dom som fördjupar och etablerar samma skit i Sverige, såna falska drägg. Snacka om att skapa mer skuldbördor för flyktingar och försvåra deras flytt till annat land som kan tar emot deras välutbildade kunskaper. Och cementerar en farligt glapp som skapar och cementerar dödlig extremism.

Då man i Syrien, Irak och Libanon lyckas bekämpa terrorgrupper, då ska laglösa som har bostäder runt om i EUROPA skapa nya hatiska bittra extremister med att skuldbelägga dom i permanent fattigdom och förtryck. Snacka om att dom med Ryssland skapar ett permanent ekonomisk dränering av ländernas statskassor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar