torsdag 17 mars 2016

RYSSLAND VÄRLDENS FARLIGASTE LAND...

Alltså då vår svenska säkerhetspolis går ut i svensk media och sätter Ryssland som det mest aggressiva och fientliga landet i världen före Iran och Nordkorea. Varnar för stor inblandning med ryska bolag som med rätt stor säkerhet jobbar med produktspionage och militärspionage åt Vladimir Putin och hans oligarker. Allt från små bolag till stora bolag. För dom medelstora och stora ryska bolagen leds av kriminella oligarker som inte vet vad produktutveckling är och egentligen vad för bolag dom egentligen tagit från ryska staten. Utan ser mer vad dom kan pressa från dom europeiska företagen och sina affärspartners mer än ärliga produktiva affärer.

Allt ska enligt Putin vara lönsamt för han och hans oligarker men mer minus för andra affärspartners ju gladare blir Rysslands oligarker för mer får dom ju i sina privata plånböcker. Då inser man, ju mer kostnaderna ökar för ryska staten ju snabbare blir dom på att tömma ryska statskassan till Rysslands 100 oligarker. Ju mer kommer då omgivande länder få skulden för det uppenbara grova misslyckande han och hans kompisar fört Ryska federationen sen år 2000.

Tänk att så intelligenta, snälla pojkar en gång dom var till vad dom är idag. 2016 är det Ryssland som är det farligaste hotet mot världsfreden. 2017 kommer nog Trump in i samma liga som Putin om han blir president. Både EU och FN kommer att ha fullt upp med 2 stycken aggressiva destruktiva stridstuppar med kärnvapen.

Och med den ankommande verklighet ska vi övriga känna oss så trygga och leva tryggt utan att få ryska kärnvapenmissiler in på våra marker. Förutom att stora delar av ryska befolkningen inte delar dom ryska ledarnas optimism av grundliga orsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar