onsdag 16 mars 2016

USA'S VÄLJARE VÄLJER AGGRESSIVARE...

Alltså 50% av Usas väljare väljer alltså Donald Trump till president som det ser ut nu. En aggressivare, med kort tålamod som inte hanterar kompromisser och som hans väljare lever och frodas i aggressivitet och bråk dygnet runt dom kommande åren från 2017. Och som mer än gärna kommer att hota vartenda land med kärnvapen och godkänna utökade markområden i Usas till gas och olja och uran med ännu mindre möjlighet för markägare och befolkning att få bestämma om sin hemstad och mark.

Donald Trumps aggressiva attityd mot Kim Jong-Uns Nordkorea ännu kortare humör, det blir ett mardrömsscenario. Då vi nu äntligen fått Ryssland att tona ner militär hoten mot omgivande länder, då man trodde att Iran och Nordkorea var enda trubbel makarna så 2017 dyker en aggressiv Usa president upp på scenen. Men en ännu aggressivare och större kärnvapen arsenal till sitt förfogande. Med ännu mera högradioaktiva avfalls områden nära befolkning i Usa efter den 1:a president perioden.

Det är bara att inse det är inte bara jordbävningar och vulkanutbrott vi kommer att kunna behöva dämpa och hantera aggressiviteten hos utan labila presidenter med kärnvapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar