lördag 19 mars 2016

RYSK MEDIA FÖRTALAR TURKIET...

Statskontrollerade Sputnik och RT (ryska telivisionen) är 2 medier som spyr bokstavligen ut lögner om EU länder, Turkiet och Usa med flera. Då vi släppt på en del sanktioner och tagit in dom i gänget igen. Då beslutar Putin och hans KGB kompisar låt oss förakta, håna och förnedra vara affärspartners och skapa kaos och stora ekonomiska minus för att våran mycket större statsbudgets minus, det har andra länder orsakat och förstör vårat oligark paradis.

Att sen Ryssland med några länder till går in och skriver avtal om fler statliga oligarkstyrda bolag som tvingar dom följa Putins minsta anvisning visar mer dåligt affärssinne. Att göra avtal om kärnkrafts bygge eller som Merkel verkar sikta in sig på få Tyskland mer gasberoende på en labilare Putin och rysk kriminell företagsgrupp runt honom. Är som att beställa mer problem med nuvarande aggressiva trubbel och fredssabotören Vladimir Putin med anhang.

Sen att dom går ut på Twitter och säger att PKK skulle ha som mål att terrorisera Europa vilket är en ren lögn. Vad dom kurderna försökt göra i generationer försök på fredlig väg få nuvarande president att erkänna kurderna och erkänna att dom fått en egen stat i landet Turkiet, eftersom att nuvarande president är också kurd från ursprunget. Vilket han inte vill, men om vi ser det från vår synvinkel så skulle det faktiskt gynna Turkiets mångfald och han får sin egen folkgrupp erkänd som vi andra ser som en del av Turkiet, men tydligen inte han själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar